İZMİR TURİZM FUARINDA TAVŞANLI RÜZGARI

16:23:00 | 0 yorum

    Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisleri, 5-9 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda görücüye çıktı.
   Zafer Kalkınma Ajansı’nın öncülüğünde Kütahya Valiliği, Zafer Havaalanı ve Kütahya’nın ilçeleri turizm alanında tanıtıldı.
Tavşanlı’nın termal turizmde son dönemde atağa geçtiği Göbel Termal Tesisleri ile fuarda ilgi ile karşılandı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul GÜNAY’ın da ziyaret ettiği stantta Bakan GÜNAY’a çini tabak hediye edildi. İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar hakkında açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, “İlçemizi ve ilçemizin termal zenginliği olan Göbel Termal Tesislerini, Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda tanıttık. Son dönemlerde misafir yoğunluğuna bakıldığında, tesislerimizi il, hatta bölge dışına tanıtabildiğimizi görüyoruz.
Hizmet ve konaklama kalitesi konusunda yaptığımız iyileştirme çalışmalarının bir sonucu olarak Göbel Termal Tesisleri ülke çapında tanınan ve tercih edilen bir noktaya geldi. Bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da yatak kapasitesi ve hizmet kalitesini arttırma adına çalışmalarımızı sürdürerek, ilçemizin adını ülke genelinde ve uluslararası arenada daha çok duyurabilmek için çalışacağız.” dedi.

Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum