Çevre Yolu’na Tavşanlı’yı Anlatan 3 Anıt

12:19:00 | 0 yorum

Şehirlerin yapısı hakkında vatandaşlara ilk izlenimi veren çevre yolu üzerinde tavşanlı belediyesi önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Kütahya balıkesir yolunda çukurköy istikametinden moymul çıkışına kadar 3 ayrı noktada ilçemizi tanıtan 3 anıtın montajına başlandı.
 Tavşanlı Belediyesi şehrin silüetini güzelleştirecek 3 anıtın montajına başladı. Kütahya istikametinden Çukurköy girişinde leblebi anıtı, Ada Mesireliği alanına termal ve Moymul çıkışında Balıkesir yoluna Osmanlı tuğrasından oluşan anıtın montaj çalışmaları Cuma gününe kadar tamamlanacak.
Yeni hafta ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler peyzaj çalışmasına start verirken, Elektrik Servisi de aydınlatma konusunda proje hazırlayacak.
Anıtların montajı esnasında özellikle Almanya, Belçika ve Fransa’dan memleketlerine tatil için gelen gurbetçiler çalışmaları yakından takip ederek Tavşanlı Belediyesi’nin ilçe merkezinde yürüttüğü çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Gurbetçilerimiz ilçenin çehresini değiştiren büyük projelerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti.



























Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum