MESS’le ilgili basın açıklaması

04:50:00 | 0 yorum



Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER yaptığı basın açıklaması ile Çobanköy sınırlarına yapılması planlanan tesis ile ilgili süreç hakkında bilgi verdi. 
Toplantı ve ÇED raporuyla ilgili görüşlerini belirten Başkan GÜLER, uzmanlara danışılarak raporda bulunan pek çok maddeye itiraz ettiklerini belirtti. 


Her zaman Tavşanlı’nın çıkarlarını korumak için hareket ettiklerini belirten Başkan GÜLER, yapılan toplantıya Çobanköy Muhtarı, Devekayası Muhtarı, kitle temsilcisi Mehmet ONUK,   Sağlık Bakanlığı, Şehircilik ve Çevre Bakanlığı, MTA Genel Müdürlüğü, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İl Çevre ve Sağlık Müdürlüğü, Tarım Bakanlığı vb gibi bakanlıkların temsilcilerinin katıldığını belirtti. Başkan GÜLER, “Daha önceki açıklamalarımızda devletimize güvendiğimizi ifade etmiştik. Toplantının içeriği bu güvenimizin boş olmadığını göstermiştir.” dedi. 
Sürecin devam ettiğini ve ön raporla ilgili belediyenin de bilim adamlarından aldığı bilgiler doğrultusunda, raporun bazı maddelerine çekince koyduklarını, daha önce basın yoluyla ifade ettikleri konuların takipçisi olacaklarını belirtti. Başkan GÜLER ayrıca, belediyenin koyduğu kuralların bu raporun temel şartları olacağını sözlerine ekledi.

Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum