Tavşanlı Fotoğraf Müzesi Ofisi Açıldı

15:32:00 | 0 yorum

Sosyal medya’da vatandaşların ilgiyle takip ettiği “fotoğraf müzesine” tavşanlı belediyesi’de destek veriyor. İmar işleri teknikeri metin ertekin tarafından  başlatılan projenin büyümesi ve daha geniş kitlelere ulaştırılması için belediye pasajında ofis açıldı   

Tavşanlı’nın tarihine ışık tutan ve nostaljik fotoğrafların arşivlendiği Fotoğraf Müzesi sosyal medyanın en çok tıklanan sayfaları arasında ki yerini aldı.

Tavşanlı Belediyesi İmar İşleri Teknikeri Metin Ertekin’in yürüttüğü çalışmaya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’de destek verdi. Metin Ertekin belediye pasajında açılan ofiste fotoğraflarının yayınlanmasını isteyen vatandaşları bekliyor. Hafta içi 16:00 – 19:00 hafta sonu ise 13:00 ila 17:00 saatleri arasında açık olacak ofis geçmişten günümüze miras kalan fotoğraf, kartpostal ve belgeleri toplayacak. Ofiste kurulan tarayıcıda belgelerin taranmasından sonra fotoğraflar tekrar geri teslim edilecek.
Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, yaptığı açıklamada sosyal sorumluluk projesi olarak destek verdikleri çalışmanın Tavşanlı’ya büyük bir hizmet olduğunu kaydetti. Atabay “Metin kardeşimizin başlattığı çalışmanın geçmişe ışık tuttuğunu düşünüyoruz. Belediye olarak bu projeye destek olmak istedik. Belediye pasajımızda açtığımız ofiste fotoğrafları dijital ortamda arşivleyeceğiz. Vatandaşlarımızı fotoğraflarıyla birlikte çayımızı içmeye bekliyoruz. Fotoğrafların bizde kalacağı gibi yanlış bir algı var. Bilgisayar ortamına alındıktan sonra fotoğraflar tekrar sahiplerine teslim ediliyor” diye konuştu.





Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum