ADA TARİHİ KÖPRÜSÜNE KAVUŞUYOR

07:53:00 | 0 yorum



Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ada Mesireliğinde bulunan tarihi köprünün restore edilerek yeniden Tavşanlılıların kullanımına açılacağı müjdesini verdi.





Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun konuyu gündemine aldığını belirten Başkan GÜLER, “Tavşanlı Ada Mesireliği alanında bulunan ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bakım ve kullanım sahasında olan tarihi Ada Köprüsü için Genel Müdürlükçe hazırlanan restorasyon projesi bu hafta yapılacak olan Kütahya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu toplantısında gündeme alınıyor.
Restorasyon projesinin kabulü sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprü için ayrılan ödenek kapsamında gerekli tamir ve bakım başlatılarak, Tavşanlı halkı ile buluşması için çalışmalara hemen başlayarak tamamlama hedefindeyiz.
Sürecin takibinde emeği geçen başta Sayın Vekilimiz Prof. Dr. Vural KAVUNCU’ya, Koruma Kurulu üyelerine, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ve Tavşanlı Belediyesi İmar İşleri çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Ada Mesireliği bundan sonra daha da güzel olacak. Bu güzellik özlemimizdir. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.




Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum