Leblebi, Selam Ve Dua Gönderiyoruz

10:05:00 | 0 yorum

YİĞİTLERİMİZE TAVŞANLI’DAN SELAM OLSUN!
LEBLEBİ, SELAM VE DUA GÖNDERİYORUZ.
Sur, Cizre, İdil, Silopi, Nusaybin ve benzeri yerlerde hendek kapatıp vatanının, bayrağının, namusunun ve dininin şerefini koruyan güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve dualarımızı ulaştırmak için kampanya yaptık. Kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz, onlar var oldukça vatanımız selamette olacaktır. 

Bu kampanya ile güvenlik güçlerimize bir avuç leblebi göndereceğiz ve Tavşanlı halkı olarak her daim yanlarında olduğumuzu ve dualarımızda olduklarını hatırlatacağız, onlara moral olacağız. Vakfımızın düzenlediği kampanya ile toplanan leblebiler oralarda mücadele eden güvenlik güçlerimize ulaştırılacaktır. 
Kampanyaya katılmak için Ulu Camii yanında bulunan Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı merkezine gidip 10 liralık veya daha fazla bağış yapıp bağış makbuzuna “LEBLEBİ” yazdırmanız gerekiyor. Kampanyayı çok kısa sürede sonuçlandırmak ve emanetleri hemen yerine ulaştırmak istiyoruz. Lütfen katılım için acele ediniz. 
Ayrıca leblebilerle birlikte MEKTUP da gönderebilirsiniz. Yazacağınız mektupları (Çok kısa ve kesinlikle okunaklı olmalı. Kapalı zarfta mektup kabul edilmeyecektir zira mektuplar okunduktan sonra gönderilecektir. Okunaklı olmayan ve kapalı zarfta getirilen mektuplar sahiplerine iade edilecek ve kabul edilmeyecektir. 

Adres: Ulucami Mah. Vakıf İş Hanı Kat:1 (Ulu Camii yanı)
Tavşanlı/Kütahya
Telefon: 0274 614 09 10
ZİRAAT BANKASI IBAN: TR 1300 0100 0181 3359 7594 5001 Açıklama kısmına mutlaka “Leblebi” yazdırınız.

Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum