TRT Tavşanlı Leblebisi’nin tanıtımı için çekim yaptı.

08:27:00 | 0 yorum

TRT ve Türk Patent Enstitüsü tarafından ortaklaşa hazırlanan Coğrafi İşaretler programı Tavşanlı’ya gelerek ilçenin ve Tavşanlı Leblebisi’nin tanıtımı için çekim yaptı. 

Tavşanlı Belediye başkanı Mustafa GÜLER konu ile ilgili bir açıklama yaparak “Coğrafi İşaretler programı ülkemizde patent almış 150’den fazla ürünün tanıtımını yapmakta.


Bunlardan çekimleri yapılan ürünlerimiz genelde el emeğine dayalı belki de yok olmaya yüz tutmuş ürünlerimizden bazıları. Karamürsel sepeti, Görece nazar boncuğu, Devrek bastonu, Tavşanlı Leblebisi gibi patent almış ürünlerimizi yurt içi ve yurt dışında tanıtmak amaçlı olan program Mart 2013’ten itibaren TRT Belgesel ve TRT Gap ekranlarında yayına girmesi planlanıyor.
İlçemizin tanıtımı için bizlere büyük yardımı dokunan TRT kanalına, yöneticilerine ve çalışanlarına şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Manga grubunun solisti Ferman AKGÜL TRT Müzik kanalı adına HARMANCIKLIOĞLU LEBLEBİLERİ 'nde idi ..Leblebinin en eski imalatçı Ustası Mehmet HARMANCIKLIOĞLU ile söyleşi yaptı 



Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum